open/close

Sähköiset ratkaisut

Varastonhallintajärjestelmämme CargoWRITE perustuu yhteen markkinoiden johtavista varastosovelluksista

CargoWRITE-järjestelmämme perustuu yhteen markkinoiden johtavista varastonhallintajärjestelmistä (RedPrairie). Olemme optimoineet sen vastaamaan meidän ja asiakkaidemme liiketoimintaa ja vaatimuksia. Ohjelmistoa on helppo räätälöidä edelleen, joten se palvelee sekä meitä että asiakkaitamme joustavasti myös tulevaisuudessa. 

EDI-integrointi asiakkaan omiin myynti- tai toiminnanohjausjärjestelmiin voidaan hoitaa helposti ja kustannustehokkaasti standardimuotoisia sanomia hyödyntäen. Pystymme myös tekemään koko integroinnin täysin asiakkaan määritysten mukaisesti. 

EDI-yhteydet eri sidosryhmiin, kuten kuljetusyhtiöihin, tulliin ja keskusliikkeisiin löytyvät jo valmiina. 

Tarvittaessa avaamme käyttöösi web-pohjaisen palvelun, josta voit seurata varaston tapahtumia reaaliaikaisesti. Toiminnan ohjaaminen ja raportointi on myös tehty mahdollisimman helpoksi sähköisillä työkaluilla 

Jatkuva kehittäminen

Jatkuva kehittäminen on osa arkipäiväämme. Kutsumme sitä DSV Sigmaksi. Hyödynnämme siinä Leanin, Six Sigman ja muutostenhallinnan työkaluja ja periaatteita, joilla tähdätään prosessien optimointiin ja tehokkuuden kasvattamiseen. Innovointi ja kehittäminen toteutuu parhaiten yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

 

Pyydä tarjous