Varastointipalvelut

Varastointiratkaisujemme lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset.

DSV on yksi maailman johtavista logistiikkapalveluyrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa neliötä varasto- ja logistiikkatiloja, joissa palvelemme lähes kaikkia toimialoja kuten lääketeollisuutta, teknologiasektoria, autoteollisuutta ja kaupan alaa. 

Suomessa DSV:llä on pääkaupunkiseudulla 40 000m2 ja Hämeenlinnassa 5 000m2 varastotilaa. Palvelemme niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita monilta eri toimialoilta. Meiltä löytyvät myös tullivarasto sekä tilat ja osaaminen valmisteveron alaisten tuotteiden, kuten juomien, varastointiin ja hallinnointiin. 

Varastointiratkaisujemme lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset olipa sitten kyseessä täysin räätälöity varastoratkaisu, tilapäinen varastointitarve tai tavaran kauttakulku (Cross Dock). Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka joustavat liiketoimintasi mukana ja varmistavat, että logistiikkasi on aina kilpailun kärjessä. Palvelukokonaisuuteen on mahdollista lisätä kustannustehokkaita lisäarvopalveluita, jakeluratkaisut tai voimme ottaa vastuullemme asiakkaan koko toimitusketjun hallinnan.

Toimintamme ytimessä on ammattitaitoinen, joustava ja motivoitunut henkilöstö sekä maailmanluokan varastonhallintajärjestelmä, josta tiedonsiirto hoidetaan helposti sähköisiä ratkaisuja hyödyntäen. 

DSV Solutionsin logistiikkakeskukset

Solutionsin sähköiset ratkaisut

Tee virtuaalikierros varastolla

Pyydä tarjous