open/close

Lisäarvopalvelut

Varastoinnin ja kuljetusten lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lisäarvopalveluita

Varastoinnin lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lisäarvopalveluita, joita voidaan tehdä tuotteille varastoinnin aikana tai projektiluonteisesti. Kustannustehokkuus ja tuotantonopeus varmistetaan sillä, että lisäarvopalvelut toteutetaan siellä, missä tuotteet jo muutenkin ovat eli varastolla, ilman erillisiä välikäsiä tai siirtokuljetuksia. 

Lisäarvopalveluilla käsitetään mm. tuotteiden tarroituksia, hinnoittelua, lokalisointia, esikokoonpanoa tai uudelleenpakkausta esim. lajitelmiksi tai valmiisiin myymälätelineisiin (display). Pystymme tuottamaan erilaisia tarroja ja auttamaan pakkaussuunnittelussa.

Lisäarvopalvelut räätälöidään ja toteutetaan täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Palveluiden kirjoa voidaan kasvattaa tarvittaessa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Esiasennus ja kokoonpano

Pitääkö tuotteesi koota, esiasentaa tai ohjelmoida ennen toimitusta? Kokoamme esimerkiksi monitoimilaitteita ja tulostimia asiakkaan tilauksen mukaisiksi kokonaisuuksiksi sekä asennamme koneen vaatiman ohjelmiston jo varastollamme ennen laitteen toimitusta vastaanottajalle.

Erityisesti tähän toimintaan koulutetut tekniikkakuljettajamme toimittavat laitteet asiakkaille ja antavat tarvittaessa lyhyen käyttöopastuksen.

Pakkauspalvelut

Onko tuotteesi pakattava uudelleen paikallisiin myyntipakkauksiin tai purettava pienempiin myyntieriin tai tuotesetteihin? Tämäkin työ hoituu varastohenkilöstöltämme nopeasti ja tarkasti. Avustamme mielellämme myös pakkaussuunnittelussa, ja hankimme tarvittavat pakkausmateriaalit kilpailukykyiseen hintaan.

Tarroitus

Puuttuuko tuotteistasi eri maiden viranomaisten vaatimat tiedot tai hinnat? Tai haluatko pakkaukseen jonkin kampanjatarran? Hoidamme tuotteiden tarroitukset ohjeistuksesi mukaisesti, ja pystymme tuottamaan erilaisia tarroja suoraan varastolla.

Display-tuotanto

Elintarvike- ja juomateollisuuden yrityksille tarjoamme tehokasta myymälälavatuotantoa omissa tiloissamme. Pakkaamme tuotteesi suoraan joko display- tai dolly-alustoille, jotka voidaan sellaisenaan viedä vähittäismyymälään. Näin yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen ja tuotteiden markkinointiin.

Pyydä tarjous