open/close

Räätälöityä palvelua normaalista poikkeaville lähetyksille

DSV tarjoaa erikoispalvelua Ranskasta Meksikoon

Kun ranskalaisen pullotus- ja korkituskoneiden valmistaja Zalkinin piti saada iso määrä teollisuuskoneita asiakkaalle Meksikoon, he soittivat DSV:lle. 
DSV:n projektitiimi järjesti noudon Zalkinilta ja erikoiskuljetuksen poikkeavan muotoisille, 3 tonnia painaville laatikoille. Ne kuljetettiin flat rack -kontissa laivalla Le Havresta Pohjois-Ranskasta 22 päivässä suoraan Altamiraan, Meksikoon. Siellä DSV:n Meksikon tiimi otti homman haltuunsa ja kuljetti laatikot maanteitä pitkin yli 800 kilometrin päähän Zapopaniin Zalkinin asiakkaalle.

Päältä ja sivuilta avoimet flat rack -kontit piti saada lastattua laivaan varovasti, joten DSV:n erikoiskoulutuksen saanut henkilökunta oli siinä mukana, kuten matkan jokaisessa vaiheessa tehtaalta satamaan ja sitten satamasta määränpäähän. Tämä ei ollut normaali konttilähetys ja vaati siksi erikoiskäsittelyä.

Meidän kumppanuutemme DSV:n kanssa auttaa meitä tyydyttämään asiakkaidemme tarpeet, olivat he missä päin maailmaa tahansa.

- Alexandra Fleury, kuljetuspäällikkö - Zalkin

Ota yhteys DSV:n ammattilaisiin, kun tarvitset kuljetusta erikoiselle, ylisuurelle tai poikkeavan malliselle lähetykselle.

Zalkin lyhyesti

Zalkin on ranskalainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa pullojen korkituskoneita ympäri maailmaa. Se työllistää 300 henkilöä ja on korkitusteknologiassa maailman johtava yritys.

Get a quote