open/close

Me pidämme toimitusketjun kylmänä

DSV lennättää helposti pilaantuvat avokadot Keniasta Eurooppaan

Kenia on yksi maailman suurimmista avokadon vientimaista. Herkullisen ja terveellisen hedelmän saaminen farmilta kuluttajalle on suuri haaste: liian aikaisin saapuessaan avokadot ovat liian raakoja, liian myöhään saapuessaan ne ovat ylikypsiä eikä niitä voi myydä.

Avokadojen pitäminen oikeassa lämpötilassa koko tuhansien kilometrien matkan farmilta ruokakaupan hyllylle on tarkkuutta vaativa logistinen operaatio, jonka Winfield on uskonut DSV:lle.

Siitä lähtien, kun aloitimme yhteistyön DSV:n kanssa, asiakkaamme ovat olleet paljon tyytyväisempiä, koska avokadot saapuvat ajoissa, ja vain pieni määrä on jouduttu heittämään pois kylmäketjun pettämisen takia.

                                                                                                                  Rubina Khan – Markkinointijohtaja, Winfield Arica

Kylmäketju alkaa Winfiledin farmilta ja jatkuu Nairobin lentokentälle, missä DSV:llä on helposti pilaantuville ja kylmässä pidettäville tuotteille tarkoitettuja kylmähuoneita. Saapuessaan Lontooseen 12 tuntia myöhemmin avokadot puretaan ja siirretään termotrailereihin kauppoihin kuljetettaviksi. Myös tulliselvitys on tehtävä nopeasti, ja senkin DSV hallitsee sujuvasti.

Winfield Africa lyhyesti

Winfield Africa on kotoisin Keniasta, Nairobista, jossa sijaitsee myös yhtiön pääkonttori.

Jo yli 20 vuotta toiminut Winfield Africa on hiljattain siirtynyt maataloussektorille ja kerännyt maanviljelijöiden verkoston avustamaan viljelyskasvien viljelyn kehittämisessä sekä sadonkorjuun jälkikäsittelyssä.

Winfield Africa pyrkii muuttamaan käsityksiä maanviljelystä Afrikassa, ja on halukas tekemään yhteistyötä niiden yritysten kanssa, jotka haluavat tutkia Itä-Afrikan tarjoamia mahdollisuuksia.

Pyydä tarjous