open/close

Varaston tehokkuus vähentää kustannuksia

Tuolihissien toimittaja Stannah valitsi DSV:n

Stannah on Iso-Britannian johtava hissituotteiden itsenäinen toimittaja. Aikaisemmin Stannahilla oli omat asennusvarastot ja jakelutilat ympäri Isoa-Britanniaa. He ymmärsivät, että suoravaraston malli ei ollut tehokas, koska varastoja käytettiin vain kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Varastoa hoitivat Stannahin omat asentajat, joilla meni aivan liikaa aikaa logistiikkaan. 

DSV on hoitanut Stannahin maantiekuljetukset jo vuodesta 2012, joten yhteistyö oli jo vakaalla pohjalla. Ensimmäinen askel uudelle strategialle oli siirtää tuotteet Stannahin Newportin varastosta DSV:n varastotiloihin lähelle Bristolia. Tämä tuotti kustannussäästöjä, kun sekä suorat että epäsuorat varastointikustannukset laskivat merkittävästi.

  • Vuokrakulujen ja kiinteistöveron pieneneminen
  • Kiinteistöön liittyvien kulujen väheneminen
  • Ei tarvetta omille kuorma-autoille tai trukeille
  • Ei seisokkeja koulutuksen takia jne.

DSV otti haltuunsa myös kaikki tuotteiden liikuttelut, mikä toi lisää säästöjä ja tehokkuutta. Stannahin asentajat voivat nyt keskittyä ydintehtäväänsä, eli tuolihissien asentamiseen, ja antaa DSV:n hoitaa kuljetukset ja varastonhallinta. Uusi järjestely on toiminut niin hyvin, että se on otettu käyttöön myös muualla Iso-Britanniassa.

DSV:n kanssa toimiminen on tuonut meille merkittäviä, vähintään 40 %:n operatiivisia säästöjä verrattuna aikaisempien operatiivisten toimintamallien kustannuksiin.

– Dave Harris, Stannahin operatiivinen johtaja

Stannah lyhyesti

Stannah on Iso-Britannian johtava itsenäinen hissituotteiden toimittaja, jonka monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy lastausjärjestelmiä, tavarahissejä, kevythissejä, koti- ja tuolihissejä.

Stannah on brittiläinen perheomisteinen globaali yritys, jonka liikevaihto on yli 210 miljoonaa GBP. Nykyään yritystä johtaa Stannah-suvun viides sukupolvi, joka edelleen vaalii Joseph Stannahin vuosia sitten lanseeraamia perheen perinteisiä arvoja, laatua ja palvelua.

Get a quote