open/close

Me tiedämme, missä Pokémonit ovat

DSV vastaa Pokémon-tuotteiden logistiikasta.

Kuka olisi voinut välttyä näkemästä joukoittain ihmisiä jahtaamassa Pokémoneja kännyköillään? 

DSV hoitaa Pokémon-korttien ja -pelien varastologistiikan Euroopassa. Mutta pahoittelumme: et voi tulla varastollemme Hollantiin jahtaamaan Pokémon-hahmoja.

DSV tekee sen puolestasi!

Sen lisäksi, että hoidamme valtameren yli tulevien tavaroiden logistiikan sisään Euroopan varastolle, me myös noudamme tilaukset ja lähetämme ne eteenpäin liikkeisiin, outlet-myymälöihin ja keräilijöille ympäri maailmaa.

DSV on varmistanut pääsymme Euroopan markkinoille

       Shaun Flanders, varasto- ja logistiikkajohtaja, Pokémon Company International

Eurooppa on tärkeä markkina-alue Pokémon Companylle – erityisesti Pokémon Gon valtavan suosion myötä. Kortteja ja pelejä on oltava varastossa, ja lyhyet täyttöajat ovat oleellisen tärkeitä. Siksi myös lentorahtia käytetään aina tarpeen vaatiessa.

Yhteensä 15 DSV:n varasto- ja toimistotyöntekijää vastaa Pokémonin tulevasta ja lähtevästä logistiikasta sekä tavaroiden keräilystä ja pakkaamisesta. Jokainen vaihe rekisteröidään, jotta suoritusta voidaan mitata tarkasti ja saadaan tarvittavaa palautetta tuotannon suunnitteluun.

Pokémon Company

Satoshi Tajiri loi Pokémonit vuonna 1995, ja siitä lähtien ne ovat olleet erittäin suosittuja. Pokémon Company aloitti toimintansa Japanissa vuonna 1998 ja vastaa Pokémonien markkinoinnista sekä toimilupien myöntämisestä. Pokémon Companyn perustivat yhteisyrityksenä kolme yritystä – Nintendo, Game Freak ja Creatures. Yrityksen pääkonttori on Tokiossa ja Euroopan päätoimipaikka sijaitsee Lontoossa. http://www.pokemon.com/

Pyydä tarjous