open/close

Toimitusketju uudelle alueelle

Kodin sisustusyhtiö tarvitsi joustavan logistiikkakumppanin Lähi-idässä

Mercurius on JYSKin ylpeä franchising-kumppani Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja uusi toimija Lähi-Idässä. He ovat hiljattain aloittaneet ensimmäisen operaation Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, johon sisältyy aggressiivinen viisivuotissuunnitelma kasvulle ja laajentumiselle koko alueella.

JYSK tarvitsi kaikkea - merirahteja, varastointia ja tietenkin logistiikkaa, mutta DSV pystyi myös neuvomaan paikallisen yrityksen rekisteröinnissä ja siihen liittyvässä dokumentoinnissa. Keskustelujen jatkuessa DSV pystyi tarjoamaan myös tullauspalvelut, “viimeisen kilometrin” -toimitukset liikkeisiin ja jopa perustamaan kotitoimituspalvelun sisältäen huonekalun kokoamisen asiakkaalle.

Tärkeintä JYSKille oli se, että DSV pystyi optimoimaan JYSKin toimitusketjun niin, että kustannukset pysyivät alhaalla. DSV pystyi myös auttamaan paikallisen kuvan rakentamisessa heidän brändilleen ja lupaukselleen, joka on tuonnista riippuvaiselle JYSKille tärkeää.

DSV on nyt JYSKin virallinen kuljetus- ja logistiikkakumppani Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa ja pystyy tarjoamaan englanninkielisen henkilöstön tavarantoimituksiin, yhtenäiset univormut tiimeille ja brändätyt rekat.

Me olemme todella tyytyväisiä kumppanuuteemme DSV:n kanssa. Emme löytäneet ainoastaan kuljetus- ja logistiikkakumppania, vaan myös neuvonantajan.

- Bret Trevethan, Operatiivinen johtaja, Mercurius - JYSKin franchising-kumppanit

JYSK lyhyesti

JYSK on maailmanlaajuinen jälleenmyyntiketju, joka myy kaikkea kotiin. JYSKin omistaa sen perustaja Lars Larsen, joka avasi oman JYSK-myymälänsä Tanskassa vuonna 1979. JYSK-myymälöitä on yli 2500 ympäri maailmaa jo 50 maassa, kun Yhdistyneet Arabiemiirikunnat lasketaan mukaan. JYSK on ylpeä skandinaavisista juuristaan, joka heijastuu myös yrityskulttuuriin sekä liiketoimintaperiaatteisiin. Mercurius International on JYSKin franchising-kumppani Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Mercuriuksen tavoitteena on olla uuden sukupolven, usean uniikin tuotteen franchising-yrittäjä, ja JYSK on heidän pilottiprojektinsa.

Pyydä tarjous