open/close

DSV tarjoaa luovia ratkaisuja

Ensimmäinen vaihtoehto oli rekka – toinen proomu

Kun Israeli Chemicals Ltd. tarvitsi arvokkaan, titaniumista valimistetun sedimenttisäiliön Pohjois-Ruotsista, se soitti DSV:lle.

Yleensä tällaiset tavallista suuremmat kuormat kuljetetaan maanteitse satamaan, jossa ne lastataan laivaan ja matkalle Ruotsista Espanjan ympäri Välimerelle. Ruotsin poliisi kuitenkin eväsi luvat tarvittaville tiesuluille – olihan matkaa kuitenkin melkein 900 km.

Projektitiimimme keksi luovan ratkaisun: nostetaan säiliö proomuun vain muutaman kilometrin päässä tehtaasta ja kuljetetaan säiliö merta pitkin Etelä-Ruotsiin. Siellä säiliö lastattiin Israeliin menevään laivaan. Kaikki onnistui ilman, että haurasta titaanisäiliötä tarvitsi laskea maahan tai käyttää rautakettinkiä.

Olemme todella vaikuttuneita ammattitaidostanne, nopeudestanne ja palvelustanne

– Guy Avital, ICL:n Logistiikkaostaja.

Poliisikin osallistui loppujen lopuksi – Israelin DSV:n järjestämä seitsemän poliisiajoneuvon saattue auttoi ohjaamaan kuorman Ashdodin satamasta sen lopulliseen määränpäähän Israelissa. Ja mikä parasta, proomuratkaisu auttoi asiakasta säästämään 40 000 euroa!

TIETOJA ICL:STÄ

ICL on maailmanlaajuinen, uniikeista mineraaleista tehtyjen tuotteiden valmistaja. Se operoi pääasiassa kolmella alalla: maanviljely, elintarvikkeet ja tekniset materiaalit. ICL toimii globaalisti ja sen liikentoimintaa tukevat maailmanlaajuiset jakelu- ja toimitusketjut. Sen kaivosalueet ja tuotantolaitokset sijaitsevat Israelissa, Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kiinassa. ICL työllistää maailmanlaajuisesti noin 13 000 henkilöä.

Pyydä tarjous