open/close

Pidämme vähittäiskaupan toimitusketjun liikkeellä

Huolimatta koronaviruksen aiheuttamasta eristyksestä, DSV vastaa kasvaneeseen kysyntään

Vaikka koronavirus COVID-19 eristi ensin Pohjois-Italian ja sittemmin koko Italian, pitää DSV edelleen huolta siitä, että toimitusketjut pysyvät liikkeellä.

dm drogerie markt on yksi tuhansista yrityksistä, jotka käyttävät DSV:tä. Saksalaislähtöinen vähittäiskauppa myy ruokaa, reseptivapaita lääkkeitä ja hygieniatuotteita, joten DSV pani kaikkensa peliin varmistaakseen, että liikkeet saavat tuotteensa ja pystyvät tyydyttämään asiakkaidensa tarpeet.

Viimeisten neljän viikon aikana kysyntä on kasvanut ja olemme tehneet paljon töitä taataksemme tavarantoimitukset melkein 40 liikkeeseen, jotka sijaitsevat Pohjois-Italian eniten koronaviruksesta kärsineellä alueella.

DSV-tiimi on selviytynyt menestyksekkäästi, vaikka varastoon on tullut 8% enemmän tavaraa, tuotteiden tarroitukset ovat lisääntyneet 4 %, poimintatyötä on 26 % enemmän ja jakelu varastosta liikkeisiin on kasvanut jopa 41 %.

Olemme ottaneet käyttöön kaikki mahdolliset varotoimet vähentääksemme viruksen leviämistä.

“Ymmärsimme heti, että meidän pitää sopeutua tilanteeseen nopeasti, jotta saamme dm:n toimitusketjun pysymään liikkeellä, joten tehostimme toimintaamme mahdollisimman lyhyessä ajassa.”

Marco Balsamo, DSV Road Operations in Verona, Italy

Get a quote