open/close

LCL kappaletavaravienti

Kaukomaiden kappaletavaralähetykset luotettavasti perille meritse tai junalla

Tarvitsetpa kuljetuksen pienemmälle tai suuremmalle tavaraerälle, tarjoamme yrityksellesi säännölliset, viikoittaiset LCL (Less than Container Load) -lähdöt merirahtina minne tahansa maailmassa. Useisiin Aasian ja Oseanian kohteisiin on tarjolla kaksi eri merirahtipalvelua. Lisäksi tarjoamme merirahtia nopeamman vaihtoehdon rautateitse kymmeniin Kiinan kohteisiin.

LCL -vientipalvelumme:

  • DSV CLA eli Classic Service, jossa lähetykset reititetään Hampurin kautta. Closing-aika CLA-lähdöille on torstaisin klo 14.
  • DSV ECO eli Economy Service, jossa lähetykset reititetään Singaporen kautta. ECO-lähtöjen rahtihinta on yleensä hieman edullisempi, mutta vastaavasti kuljetusaika voi olla hieman pidempi kuin CLA-palvelulla. Closing-aika ECO-lähdöille on tiistaisin klo 10. 
  • DSV RAIL eli Rail Service on uusin palvelumme, joka on tällä hetkellä tarjolla yli 70 terminaaliin Kiinassa. Kuljetusaika junalla Helsingistä Kiinan terminaaliin on määränpäästä riippuen n. 30 päivää. Rail-lähetykset reititetään rekalla Hampuriin, josta ne lastataan junaan. Closing-aika RAIL-lähdöille on torstaisin klo 14.

Kätevästä LCL -vientilaskuristamme löydät merirahtihinnat yli 400 kohteeseen ympäri maailmaa ja junarahtihinnat 11 Kiinan kohteeseen. Tarvittaessa selvitämme reititysmahdollisuudet ja laadimme tarjoukset myös muihin kuin laskuriimme sisältyviin kohteisiin – ja kauttamme onnistuvat myös jatkokuljetukset satamasta vastaanottajan ovelle. 

Mikäli haluat kvartaaleittain päivittyvän LCL-vientilaskurimme käyttöösi, ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Tunnetko jo myDSV:n ?

Helppokäyttöinen myDSV -portaali on ratkaisu kuljetustesi hallinnointiin kuljetusmuodosta riippumatta. Voit siis hoitaa myös kappaletavaralähetysten kuljetustilaukset ja lähetysseurannan vaivattomasti myDSV:n kautta. Tutustu täältä myDSV portaaliin ja seurantapalveluihin.

Lisäturvaa LCL -vientilähetyksillesi

DSV:n ammattitaitoiset liikenteenhoitajat pyrkivät pitämään kaikista lähetyksistä huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus kaikki ei kuitenkaan suju suunnitellusti ja jotain odottamatonta tapahtuu. Vahinkotilanteessa rahdinkuljettajan lakisääteistä vastuuta on rajattu ja mahdollinen korvaus perustuu arvon sijasta lähetyksen painoon.

Tarjoamme LCL-vientiasiakkaillemme automaattisen DSV Protect – lisäarvopalvelun, joka korvaa mahdolliset vahingot 5000 euroon asti ilman erillistä omavastuuta. Mikäli lähetyksesi arvo ylittää 5000 euroa, suosittelemme tutustumaan DSV Tavarankuljetusvakuutukseen, jolla voit turvata lähetyksesi täydestä arvosta helposti ilman ylimääräistä paperityötä.

Lue lisää DSV Protectista ja DSV Tavarankuljetusvakuutuksesta.

Kysy lisää kappaletavarakuljetuksista