open/close

Merikuljetukset

DSV tarjoaa kattavat merirahtipalvelut maailmanlaajuisesti.

Palvelemme asiakkaitamme yhteistyössä maailmanlaajuisen edustajaverkostomme sekä kaikkien johtavien varustamoiden kanssa. 

Säännöllisten ja suorien kappaletavaraliikenteiden lisäksi tarjoamme myös täys- sekä erikoiskonttikalustoa vaativia kuljetuksia. Peruspalvelu kattaa kuljetuksen lähtösatamasta määräsatamaan ja kattavin palvelu asiakkaalta aina vastaanottajalle asti. 

Palvelun hinta muodostuu merirahdista ja siihen liittyvistä virallisista kuluista sekä mahdollisista käsittely-, nouto- ja jakelumaksuista.

Port-Port

Perusmerirahtipalvelu, joka käsittää kuljetuksen satamasta satamaan. Lähettäjä toimittaa tavaran lähtösatamaan ja vastaanottaja huolehtii sen kuljettamisesta määräsatamasta eteenpäin.

Port-Door

Lähettäjä toimittaa tavaran lähtösatamaan, ja määräsatamasta edustajamme kuljettaa sen vastaanottajalle. EU:n ulkopuolisissa kuljetuksissa palvelu sisältää myös mahdollisen tuontiselvityksen määrämaassa.

Door-Port

Merirahtipalvelu, joka käsittää kuljetuksen lähettäjän ilmoittamasta lähtöpaikasta määräsatamaan. Noudamme lähetyksen ovelta ja toimitamme määräsatamaan, josta eteenpäin lähetyksen kuljettamisesta huolehtii vastaanottaja. EU:n ulkopuolisissa kuljetuksissa palvelu sisältää myös mahdollisen vientiselvityksen lähtömaassa.

Door-Door

Kattavin merirahtipalvelu, joka sisältää noudon lähettäjältä, varsinaisen merirahdin sekä jakelun vastaanottajalle asti. EU:n ulkopuolisissa kuljetuksissa palvelu sisältää myös vienti- ja tuontiselvitykset.

 
Pyydä tarjous