open/close

Vaarallisten aineiden kuljetukset

DSV:n kautta hoituvat myös vaarallisten aineiden kuljetukset.

DSV-yhtiöiden kuljetustoimeksiantojen toteutuksessa turvallisuus on ensisijainen kriteeri. Vaarallisten aineiden kuljettamista säätelevät monet kansainväliset ja kansalliset säännökset. Ne rajoittavat mm. kuljetettavia määriä sekä eri aineiden yhteenkuormausta. Nämä määräykset ja rajoitukset ovat erityisen tarkkoja lentokuljetusten osalta.

Lähettäjät ja lentoyhtiöt ympäri maailmaa noudattavat kansainvälisen ilmakuljetusliiton, IATA:n, määräyksiä. Oman erityispiirteensä kuljettamiseen tuovat maittain ja lentoyhtiöittäin vaihtelevat rajoitusmääräykset, joiden noudattaminen vaatii hyvää kuljetusreitin kokonaisuuden hallintaa.

Koulutetut työntekijät

DSV soveltaa voimassa olevia säännöksiä vaarallisten aineiden kuljetuksessa ja huolinnassa. Meillä on IATA DGR-koulutuksen saaneita ammattilaisia käsittelemässä vaarallisten aineiden lentokuljetuksia. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että vaarallista ainetta sisältävä rahti käsitellään oikein koko toimitusketjun läpi.

Lisätietoja vaarallisten aineiden kuljetuksista saat myyntihenkilöiltämme.

Kysy lisää vaarallisten aineiden kuljetuksista

Vaarallisten aineiden luokitus

Vaaralliset aineet jaetaan ominaisuuksiensa perusteella vaarallisuusluokkiin, joita kuljetusmääräyksissä sovelletaan ja joista jokaista vastaa oma vaaralipukkeensa. Yksittäisellä aineella, seoksella, valmisteella tai esineellä voi olla yksi tai useampia vaaraluokkia tai sivuvaaraluokkia, riippuen aineen tai aineseoksen ominaisuuksista.

Lue lisää vaarallisten aineiden luokituksesta

Pyydä tarjous