open/close

DSV:n Brexit e-learning: Mitä sinun tulee tietää Iso-Britannian kuljetuksista 1.1.2021 jälkeen

Kattava tietopaketti Brexitistä ja sen vaatimista uusista toimintatavoista on saatavilla DSV e-learning -verkkokurssin muodossa.

Brexit awareness
Vuoden vaihteen jälkeen Iso-Britanniaa kohdellaan tuonti- ja vientikaupassa kuten mitä tahansa EU:n ulkopuolista kauppakumppania. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki lähetykset Iso-Britanniaan ja Iso-Britanniasta tulee tullata 1.1.2021 alkaen.

DSV on valmistautunut muutokseen heti siitä lähtien, kun Iso-Britannia teki päätöksen EU:sta irtautumisesta. Olemme kouluttaneet henkilökuntaamme, kehittäneet tietojärjestelmiämme sekä sopeuttaneet toimintatapojamme, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman kitkattomasti siirtymäkauden päätyttyä.

Olemme nyt koonneet tämän prosessin aikana kertyneen tietotaidon pohjalta kattavan tietopaketin Brexitistä ja sen vaatimista uusista toimintatavoista DSV e-learning -alustallemme ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua sen sisältämään materiaaliin verkkokurssin muodossa. Verkkokurssi on englanninkielinen ja saatavilla vuoden 2020 loppuun asti.

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen alla olevan linkin kautta, saat kutsun maksuttomalle Brexit e-learning -kurssillemme. Nyt on hyvä aika päivittää tietosi ajan tasalle ja valmistautua kovaa vauhtia lähestyvään muutokseen.

Ilmoittaudu DSV:n Brexit e-learning -verkkokurssille