open/close

Italiassa ja Keski-Euroopassa poikkeusaikataulut elokuussa

Keski- ja Etelä-Euroopan lomakausi painottuu elokuulle ja aiheuttaa haasteita kuljetuksille sekä poikkeuksia aikatauluihin.

Venetsia, Italia

Keski- ja Etelä-Euroopan lomakausi painottuu elokuulle ja aiheuttaa haasteita kuljetuksille. Italiassa kuljetukset lakkaavat pariksi viikoksi kokonaan ja myös muissa maissa on poikkeuksia elokuussa.

On oletettavaa, että tänä vuonna lomakauden turistiliikenne on normaalia rauhallisempaa ja vaikutukset mm. ruuhkiin jäävät vähäisemmiksi. Mutta varsinkin loppukesän turistien liikkeitä on mahdotonta vielä ennustaa. Voi olla, että Euroopassa nähdään kuitenkin tutut jonot moottoriteillä ja lautoilla elokuussa.

Lomakauden aikana DSV ei operoi normaalisti vaan tarvittaessa pyrkii palvelemaan erikoisjärjestelyin. Erikoisjärjestelyjen osalta pyydämme ottamaan yhteyden asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen kuljetuksen ajankohtaa.

Italian poikkeusaikataulut elokuussa

Italian lomakausi painottuu elokuulle, viikoille 32-34, jolloin emme operoi normaalisti. Tarvittaessa pyrimme palvelemaan erikoisjärjestelyin.  Kappaletavaralähtöjen kesäaikataulu terminaaleista:

Vienti:

Viimeinen lähtö Suomesta ennen lomakautta Etelä-Italiaan (postinumerot 00-09 & 50-99) on perjantaina 31.7. ja Pohjois-Italiaan (postinumerot 10-49) tiistaina 4.8. Ensimmäinen lähtö Suomesta Italiaan lomakauden jälkeen on perjantaina 21.8.

Tuonti:

Viimeinen lähtö Italiasta ennen lomakautta

  • kaikki terminaalit perjantai 7.8.
  • Milano/Verona tiistai 11.8.
Ensimmäinen lähtö Italiasta lomakauden jälkeen
  • Milano/Verona tiistai 25.8.
  • kaikki terminaalit perjantai 28.8.

Lomakausi viivästyttää kuljetuksia Etelä-Euroopassa

Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa lomakausi painottuu viikoille 33-34, jolloin noudot ja jakelut ovat haasteellisia ajorajoitusten ja ruuhkien vuoksi. Etenkin turistialueet ja rannikkokylät ovat haasteellisia alueita. Pyrimme operoimaan normaalisti viikoilla 33-34, mutta viiveet kuljetuksissa ovat mahdollisia.

Seuraa kuljetuksiasi verkossa

Hallinnoi kuljetuksiasi nopeasti ja vaivattomasti verkossa. Voit sekä tilata kaikki maantie-, meri- ja lentokuljetuksesi että seurata lähetyksiäsi myDSV-asiakasportaalin kautta tai myDSV Track & Trace -palvelussa  ilman kirjautumista. 

Myös DSV:n asiakaspalvelutiimi antaa mielellään tarkempia tietoja arkisin klo 8.00 – 16.30 välisenä aikana.