open/close

Lisää lauttalähtöjä Helsingin ja Tallinnan välille

Huhtikuussa lauttalähdöt lisääntyvät Helsinki-Tallinna-reitillä, mikä helpottaa tilapäistä kapasiteettivajetta.

Harbour

Sekä Eckerö Line että Viking Line lisäävät liikennettä Helsinki-Tallinna -reitillä, mikä helpottaa tilapäistä kapasiteettivajetta reitillä ja tuo helpotusta myös rahtiliikenteeseen.

Eckerö Linen rahtilaiva Finbo Cargon telakointi on ohi ja alus palaa liikenteeseen 6.4. klo 11.00 Vuosaaresta Tallinnaan. COVID-19 tilanteesta johtuen Finbo Cargo liikennöi toistaiseksi poikkeuksellisesti Tallinnan Vanhaan satamaan. M/s Finlandia jatkaa liikennöintiä normaalisti.

Viking Line siirtää M/s Gabriellan liikennöimään Helsinki-Tallinna reitille 1.4. alkaen Viking XPRSin tilalle. Lähdöt kuitenkin lisääntyvät ja jatkossa liikennöidään myös lauantaisin. Myös Tallink Megastar ja Sea Wind liikennöi Vuosaari-Tallinna-reitillä normaalin aikataulun mukaisesti, mutta ei ota kyytiin automatkustajia.

Seuraa lähetyksiäsi verkossa

Seuraa kuljetuksiasi nopeasti ja vaivattomasti verkossa. Voit seurata kaikkia lähetyksiäsi myDSV-asiakasportaalin kautta (vaatii tunnukset).

myDSV Track & Trace -palvelun kautta asiakkaamme voivat tarkastella lähetystietoja myös ilman kirjautumista, lähetystunnuksen perusteella.

Seuraa lähetyksiäsi myDSV Track&Tracella