open/close

Lauttaliikenne Viroon ja Ruotsiin vähenee

Laivayhtiöt ovat ilmoittaneet poikkeuksista ja peruutuksista koronavirustilanteen vuoksi. Lauttaliikenne Turun ja Tukholman välillä palautuu 23.3. alkaen normaaliksi.

Laivayhtiöt ovat ilmoittaneet poikkeuksista koronavirustilanteen vuoksi. Liikenne sekä Suomen ja Ruotsin että Suomen ja Viron vähillä vähenee huomattavasti. Tämä vaikuttaa merkittävästi myös rahtikuljetuksiin ja aiheuttaa kapasiteettihaasteita. Viiveet ovat todennäköisiä Ruotsin, Norjan ja Tanskan kuljetuksissa sekä Iso-Britannian kuljetuksissa.

Lauttaliikenne Suomen ja Ruotsin välillä

Tallink-Silja on ilmoittanut, että Silja Serenade ja Silja Symphony lakkaavat toistaiseksi liikennöimästä Helsinki-Tukholma-reitillä 19.3. alkaen. Myös Viking Line keskeyttää Mariellan ja Gabriellan liikennöinnin Helsinki‒Tukholma-reitillä 18.3.‒13.4.2020 väliseksi ajaksi.

Turku-Tukholma-reitillä Viking Grace ja Amorella jatkavat liikennöintiä toistaiseksi normaalisti. Tallink-Siljan laivat Baltic Princess ja Galaxy palasivat maanantaina 23.3. takaisin Turku-Tukholma -reitille ja liikennöivät normaalin aikataulun mukaisesti. Laivat kulkivat Turku-Kapellskär -poikkeusreitillä 19.3.-22.3. jolloin päivittäisiä lähtöjä oli vain yksi.

Lauttaliikenne Suomen ja Viron välillä

Tallink-Siljan pikalaiva Star liikennöi Helsingistä Tallinnaan 18.3. klo 07.30, minkä jälkeen sen kaikki lähdöt perutaan toistaiseksi. Silja Europan liikennöinti on myös keskeytetty toistaiseksi. Megastar liikennöi normaaliaikataulun mukaisesti.

Viking XPRS liikennöi poikkeusaikataululla 17.-31.3.2020, lähtöjä on lauantaita lukuun ottamatta kerran päivässä Helsingistä ja Tallinnasta.

Eckerö Line liikennöi toistaiseksi Helsinki-Tallinna -välillä normaalin aikataulun mukaisesti. Henkilömatkustajille on kuitenkin rajoituksia.

Seuraa lähetyksiäsi verkossa

Seuraa kuljetuksiasi nopeasti ja vaivattomasti verkossa. Voit seurata kaikkia lähetyksiäsi myDSV-asiakasportaalin kautta (vaatii tunnukset).

myDSV Track & Trace -palvelun kautta asiakkaamme voivat tarkastella lähetystietoja myös ilman kirjautumista, lähetystunnuksen perusteella.

Seuraa lähetyksiäsi myDSV Track&Tracella

Pysy ajantasalla uutisoinnista

Tietoa tilanteen vaikutuksista operatiiviseen toimintaamme saatte parhaiten seuraamalla uutisosiotamme. Uutisvirtaa voi seurata kätevimmin RSS-syötteen avulla. Kun selaimessasi on jokin RSS Reader -sovellus, voit sivustomme alalaidasta löytyvästä Syötteet / Uutiset ja tiedotteet -kohdasta tilata sähköpostiisi ilmoituksen uutisvirran päivityksistä. Erilaisia RSS Reader -sovelluksia voi ladata ilmaiseksi netistä ellei yrityksessänne ole sellaista jo käytössä.

Uutista päivitetty 24.3. Turku-Tukholma-reitin muutosten osalta.