open/close

Italian ja Ranskan aikatauluissa poikkeuksia kesällä

Italian ja Ranskan lomakaudet painottuvat elokuulle ja aiheuttavat poikkeuksia normaaleihin kuljetusaikatauluihin.

DSV-auto maisemassa

Keski- ja Etelä-Euroopan lomakausi painottuu elokuulle ja aiheuttaa haasteita myös kuljetuksille. Italiassa kuljetukset lakkaavat pariksi viikoksi kokonaan ja myös Ranskan liikenteessä on poikkeuksia elokuussa.

Lomakauden aikana DSV ei operoi normaalisti vaan tarvittaessa pyrkii palvelemaan erikoisjärjestelyin. Erikoisjärjestelyjen osalta pyydämme ottamaan yhteyden asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen kuljetuksen ajankohtaa.

Italian poikkeusaikataulut elokuussa

Italian lomakausi painottuu elokuulle, viikoille 32-34, jolloin emme operoi normaalisti. Tarvittaessa pyrimme palvelemaan erikoisjärjestelyin.

Kappaletavaralähtöjen kesäaikataulu terminaaleista:

Vienti:
Viimeinen lähtö Suomesta ennen lomakautta Etelä-Italiaan (postinumerot 00-09 & 50-99) on tiistaina 30.7. ja Pohjois-Italiaan (postinumerot 10-49) perjantaina 2.8. Ensimmäinen lähtö Suomesta Italiaan lomakauden jälkeen on perjantaina 16.8.

Tuonti:
Viimeinen lähtö Italiasta ennen lomakautta

  • kaikki terminaalit pe 2.8.
  • Milano/Verona ti 6.8.

Ensimmäinen lähtö Italiasta lomakauden jälkeen

  • Milano/Verona ti 20.8.
  • kaikki terminaalit pe 23.8.

Ranskassa lomakausi viivästyttää kuljetuksia

Ranskan lomakausi painottuu viikoille 33-34, jolloin noudot ja jakelut Ranskassa ovat haasteellisia ajorajoitusten ja ruuhkien vuoksi. Etenkin turistialueet ja rannikkokylät ovat haasteellisia alueita. Pyrimme operoimaan normaalisti viikoilla 33-34, mutta viiveet Ranskan kuljetuksissa ovat mahdollisia.

Asiakaspalvelumme antaa mielellään tarkempaa lisätietoa