open/close

myDSV - kaikki kuljetusasiat yhdessä paikassa

Mukavasti ja nopeasti verkossa – sitä asiakkaat nykyisin haluavat. DSV vastaa näihin vaatimuksiin digitaalisella itsepalveluportaalilla, myDSV:llä.

myDSV and tagline

Ostokäyttäytyminen on muuttunut huomattavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Sama pätee myös kuljetus- ja logistiikkapalveluihin.

”Tiedämme, että asiakkaamme haluavat kuljettamisen olevan helppoa ja vaivatonta”, sanoo René Falch Olsen, Group CCO, ja jatkaa: ”Liikeyrityksenä meidän pitää olla siellä missä asiakkaamme odottavat meidän olevan, ja modernille asiakkaalle se tarkoittaa palvelua verkossa ympäri vuorokauden ja digitaalista itsepalvelua. myDSV tarjoaa asiakkaalle kaiken tämän.”

myDSV:n edut:

  • tilien täysi hallinta
  • kuljetustilaukset verkossa
  • yleiskatsaus lähetyksistä, kuten status ja tapahtumahistoria
  • muistutukset
  • perusraportointi

Ohjelmajohtaja Flemming B. Petersen tarkentaa:

”Asiakas haluaa tehdä itse kuljetustilaukset, lähetyksen seurannan ja raportoinnin verkossa, ilman, että tarvitsee soittaa tai lähettää sähköpostia rahdinkuljettajalle. Yleisesti ottaen asiakkaat haluaisivat yhä enemmän itsepalvelumahdollisuuksia kaikkiin DSV:n palveluihin. Kun tiedämme tämän, voimme kehittää alustan vastaamaan asiakkaiden odotuksia modernista ja käyttäjäystävällisestä digitaalisesta kokemuksesta.”

Lisäpalvelu asiakkaalle

René Falch Olsen jatkaa:

”Haluan korostaa, että myDSV on lisäpalvelu asiakkaillemme. He voivat edelleen keskustella rahdinkuljettajan kanssa aina halutessaan. Ammattimainen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ja tuki ovat edelleen tärkeitä ja uskomme sen erottavan meidät muista.”

Intuitiivisuutensa ansiosta myDSV:llä on helppo tehdä kuljetustilaukset, seurata lähetyksiä ja saada perusraportointia. Asiakkaalla on täysi läpinäkyvyys lähetysten seurantaan sekä pääsy tilaushistoriaan. Tarkoitus on tehdä tilauksenhallinta asiakkaalle helpommaksi ja nopeammaksi.

Alusta toimii myös yhteiskäyttötilana, jossa asiakkaat voivat jakaa tilauspohjia ja kuljetusdokumentteja kollegoidensa kanssa.

Migraatio muilta alustoilta

Koska myDSV korvaa usean portaalin, siirretään asiakkaiden tiedot niistä myDSV-portaaliin.

Flemming B. Pedersen selittää:

”Olemme parhaillaan siirtämässä asiakkaiden tietoja muista alustoista myDSV-alustalle – prosessi kestää melkein koko vuoden 2018. Tällä hetkellä myDSV on saatavilla Air & Sea -asiakkaille maailmanlaajuisesti ja Roadin asiakkaille Euroopassa. Jatkamme uusien järjestelmien ja prosessien integroimista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kaikki online-palvelut yhdessä paikassa.”

Tarvitsetko tunnukset myDSV-portaaliin? Lue lisää!