open/close

DSV säästää energiaa

DSV on mukana Energiansäästöviikolla 9. - 15.10.2017

Energiansaasto - ymparisto - DSV Road
DSV:ssä on ympäristönäkökohdat otettu toiminnassa huomioon jo pitkään. Siitä tunnustuksena Suomen DSV:llä on Inspectan myöntämä ISO 14001 –sertifiointi.

Energian säästö on tärkeä osa ympäristön huomioimista, ja se on kaikkien hyvä pitää mielessä arjen kiireidenkin keskellä. Pienistä puroista syntyy suuri virta. Siksi DSV on mukana Motiva Oy:n organisoimalla Energiansäästöviikolla 9. - 15.10.2017. 

Energiansäästöviikon aikana viestitämme henkilökunnallemme energiatehokkuuden kehittämis- ja ylläpitohankkeistamme sekä aktivoimme heitä tuomaan esille omia energiansäästöaloitteitaan. Parhaat ideat ja oivallukset palkitaan.


Mikä Energiansäästöviikko?

Energiansäästöviikko syntyi vuonna 1996 siten, että energiayhtiöt kustansivat peruskoulujen tokaluokkalaisille tietopaketin, jonka opiskelu ajoitettiin lokakuun alkuun. Seuraavana vuonna järjestettiin tapahtumia muillekin kohderyhmille. Motiva on toiminut Energiasäästöviikon promoottorina ja koordinaattorina alusta asti. Energiansäästöviikko on vuodesta toiseen hyvin esillä eri puolilla Suomea järjestettävissä energiailloissa, neuvontatapahtumissa ja tempauksissa. Pari vuotta sitten heräteltiin käyttäjiä myös sosiaalisen ja digitaalisen median järkevään käyttöön.

Viime vuonna Energiansäästöviikkoa vietettiin jo 20:tta kertaa. Osallistujia, koulujen lisäksi yrityksiä, yhteisöjä ja kuntia, oli mukana yhteensä lähes 400 ja niissä yli 218 000 henkilöä. Tänä vuonna siis myös DSV on mukana Energiansäästöviikolla.

Lue lisää Motivan sivuilta