open/close

DSV:lle myönnetty OHSAS 18001 -sertifikaatti

DSV on nyt sertifioitu työturvallisuuden ja -terveyden osaaja

Suomen DSV-yhtiöille on myönnetty työterveys- ja turvallisuusstandardi OHSAS 18001:2007. Sertifikaatti on vahva signaali sekä nykyiselle että potentiaaliselle henkilökunnalle ja asiakkaille: se viestittää Suomen DSV-yhtiöiden tosissaan ponnistelevan turvallisen työympäristön puolesta.

- Olemme ylpeitä tästä sertifikaatista, joka vahvistaa sen, että työntekijöidemme työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat tärkeitä asioita DSV Air & Sealle. Motivoitunut ja työssä viihtyvä henkilökunta on tärkein voimavaramme, DSV Air & Sea Oy:n toimitusjohtaja Daniel Wikman sanoo.
 
- Työturvallisuus on tuotantomme ja liiketoimintamme tärkein perusasia ja sen takia se on ollut oleellinen osa meidän toimintaamme jo aikaisemminkin. Nyt minulla on ilo todeta, että toimintamme on muodollisesti sertifioitu, mistä meidän kaikkien pitää olla ylpeitä ja joka meidän tulee muistaa sisällyttää asiakasviestintäämme sekä tietenkin aina toimia sertifikaatin vaatimusten mukaisesti, kertoo DSV Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg.
 
- OHSAS-standardi auttaa meitä yhdistämään terveys- ja turvallisuuskysymykset keskeiseksi osaksi johtamistamme, ja nyt sertifioitu TTT-järjestelmä tuo kokonaisvaltaista otetta ja tavoitteellisuutta työsuojeluasioiden hoitoon ja liittää työsuojeluasiat osaksi organisaatiomme jokapäiväistä toimintaa sekä yhdistää terveys- ja turvallisuuskysymykset keskeiseksi osaksi päivittäistä johtamistamme. Roadin johto sitoutuu kokonaisvaltaiseen turvallisuuden hallintaan, jossa yhdistyvät sekä menetelmien ja toimintatapojen että ihmisten johtaminen, vahvistaa DSV Road Oy:n toimitusjohtaja Björn Andler.

Lue lisää DSV:n OHSAS 18001 -sertifikaatista