open/close

DSV:n ja UTi Worldwide Inc:n kauppa vahvistettu

Lokakuussa 2015 julkaistu uutinen saa jatkoa: DSV:n ja UTi Worldwiden yhdistyminen on nyt totta

DSV ja UTI


Lokakuussa 2015 julkaisimme uutisen alustavasta ostosopimuksesta, jonka DSV oli allekirjoittanut UTi Worldwide Inc:n kanssa. Nyt olemme iloisia voidessamme kertoa, että sopimus on hyväksytty ja kauppa saatettu päätökseen. Jatkossa, kun yritysten integraatio on saatu valmiiksi, liiketoimintaa tullaan jatkamaan DSV:n nimellä. 

Yksi maailman vahvimmista kuljetus- ja logistiikkaverkostoista

Kaupan jälkeen DSV on maailman neljänneksi suurin huolinta-alan yritys, jonka palvelutarjonta ja maantieteellinen kattavuus on entistäkin laajempi:

•    +40,000 työtekijää
•    +80 maata
•    +1,000 toimipistettä 
•    4.7 milj. varastoneliötä

Yrityskauppa vahvistaa erityisesti DSV:n Air & Sea -divisioonan markkinaosuutta maailmanlaajuisesti. Olemme jatkossa kuudenneksi suurin merikuljetusten ja seitsemänneksi suurin lentokuljetusten tarjoaja maailmassa. Myös kokonaislogistisia ratkaisuja tarjoava Solutions-divisioonamme vahvistuu entisestään. Maantiekuljetus- ja jakelupalvelumme laajenevat myös aikaisempaan verrattuna kattaen Euroopan, Pohjois-Amerikan, Afrikan ja Aasian. Lisäksi uusi, vahvempi DSV pystyy jatkossa tarjoamaan entistä kattavampia asiantuntijapalveluja teollisuuden erityisaloille kuten autoteollisuudelle, terveydenhuollolle, energiateollisuudelle jne. 

Ylimenokaudella "business as usual"

Varmistaaksemme liiketoimintojen mahdollisimman nopean ja kitkattoman yhdistymisen, on integraatioprosessi käynnistetty välittömästi. Suomessa UTi:lla ei ole omia konttoreita, joten tutut yhteyshenkilönne DSV:llä ovat jatkossakin palveluksessanne. 

Lisätietoa: 
investor.dsv.com