open/close

Haluatko hyödyntää logistiikan ammattilaisten asiantuntemusta veloituksetta?

Lataa DSV:n asiantuntijoiden laatimia julkaisuja esimerkiksi varastojen ulkoistamisesta, sopimusten hallinnasta tai kuljetusvakuuttamisesta. Julkaisut ovat englanninkielisiä.

Asiantuntijajulkaisumme ovat DSV:n logistiikka-ammattilaisten eri teollisuudenalojen asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä laatimia selostuksia logistiikan eri aiheista. Näin varmistamme, että niissä  on logistiikkapalvelujen tarjoajan näkemyksen lisäksi otettu myös asiakkaan näkökulma ja tarpeet kattavasti huomioon.

Asiantuntijajulkaisujemme aiheet vaihtelevat laidasta laitaan lähtien logistiikan peruskäsitteistä aina eri teollisuudenalojen erityiskysymyksiin asti.  Yhteistä kaikille niille on kuitekin se, että saat huomionarvoisia vinkkejä logistiikan eri osa-alueiden hyvistä ja huonoista käytännöistä. Otamme myös mielellämme vastaan toiveitasi käsiteltävien aiheiden suhteen.

10 deadly sins in warehouse outsourcing (Varastoinnin ulkoistamisen 10 kuolemansyntiä)

Ensimmäinen asiantuntijajulkaisumme on "10 deadly sins in warehouse outsourcing" eli "Varastoinnin ulkoistamisen 10 kuolemansyntiä", jossa asiantuntijamme kertovat varastoinnin ulkoistamisen yhteydessä useimmiten eteen tulevista asenteista, odotuksista ja tehtävistä. Päästäksesi lukemaan, mitä eksperttimme aiheesta kertovat, lataa julkaisu seuraavalta sivulta:

LATAA 10 DEADLY SINS IN WAREHOUSE OUTSOURCING TÄÄLTÄ