Meistä

DSV - Global Transport and Logistics

Vuonna 1976 pienessä tanskalaisessa Skuldelevin kaupungissa 10 omistajavetoista kuljetusyritystä yhdistivät voimansa ja perustivat DSV:n – De Sammensluttede Vognmænd (yhdistyneet kuljetusyritykset). Siitä lähtien DSV on kehittynyt tullakseen maailman johtavaksi kuljetus- ja logistiikkatoimijaksi.

Nykyisin DSV hoitaa ja hallinnoi tuhansien yritysten logistiikkaratkaisuja päivittäin – pieni perhevetoinen liiketoiminta on kasvanut suureksi globaaliksi yhtiöksi.

55 000 työntekijää yli 90 maassa työskentelee intohimoisesti tuottaakseen hienoja asiakaskokemuksia ja korkea-laatuista palvelua – sekä varmistaakseen tavaroiden luotettavan toimituksen tuotantolinjoille, myymälöihin ja kuluttajille ympäri maailman.

Kolme divisioonaa, yksi DSV

DSV on jaettu kolmeen divisioonaan, joiden kautta se pystyy tarjoamaan kattavat logistiikkapalvelut tukemaan asiakkaan koko toimitusketjua:

  • Air & Sea – lento- ja merikuljetukset
  • Road – maantiekuljetukset
  • Solutions – varastointi ja logistiset kokonaisratkaisut

Huolitsijana DSV ei omista tai operoi kuljetuskalustoa; tavaroiden varsinaisen kuljettamisen hoitaa globaali kumppaneiden ja alihankkijoiden muodostama verkosto.

Yli 1500 toimistoa, terminaalia ja varastoa ympäri maailmaa mahdollistavat sen, että voimme olla paikallisilla markkinoilla hyödyntäen kuitenkin maailmanlaajuista näkökulmaa ja verkostoa, ja voimme taata parhaan mahdollisen palvelun kilpailukykyisin hinnoin.

Mitä tahansa tarvitsetkin, milloin ja minne vain, me kuljetamme sen. You need it, we move it.

Paikallisesta kuljetusliikkeestä globaaliksi huolitsijaksi

Alussa DSV tarjosi ainoastaan kuljetuspalveluita ja keskittyi palvelemaan lähinnä rakennusteollisuutta. 1980-luvun puolivälistä eteenpäin liiketoiminta kuitenkin laajeni käsittämään muitakin kuljetus- ja logistiikkapalveluita, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Vuodesta 2000 eteenpäin, ostettuaan DFDS Dan Transport Groupin, Frans Maasin, ABX:n ja UTi Worldwiden, DSV on toiminut globaalina huolitsijana. Vuonna 2019 DSV yhdisti voimansa toisen suuren globaaleja kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoavan yrityksen, Panalpinan, kanssa.

Alusta alkaen DSV:n tarina on ollut tarina yrittäjistä, joilla on ollut bisnesvainua ja rohkeutta lähteä hakemaan jatkuvaa kasvua. DSV:n arvot ovat juurtuneet syvälle koko globaaliin organisaatioon. 

Lue lisää DSV Groupin sivustolta

Tutustu esimerkkeihin erilaisista asiakasratkaisuistamme