open/close

DSV Logistics Center on avattu

Uusi käyntiosoitteemme Vantaalla on Trukkikuja 3

DSV Logistics Center -havainnekuva

Suomen DSV-yhtiöiden tuliterä pääkonttori ja logistiikkakeskus, DSV Logistics Center, on otettu käyttöön tänään. DSV Roadin ja DSV Air & Sean henkilöstö sekä ulkomaan terminaalin toiminnot siirtyivät joulun ja uuden vuoden välipäivinä Tulkintieltä uusiin tiloihimme Trukkikujalle. DSV Solutionsin henkilöstö sekä asiakasvarastot Pavintieltä ja Ainontieltä siirtyvät hallitusti vaiheittain DSV Logistics Centeriin tämän vuoden tammi-toukokuun aikana.

Uuden logistiikkakeskuksen suunnittelu aloitettiin elokuussa 2016 ja sen tavoitteena oli saada kaikki Vantaan toiminnot saman katon alle. Siinä ollaankin onnistuttu, ja rakennusprojektin nyt valmistuttua olemme saaneet käyttöömme valoisat ja modernit työtilat, joista myös asiakkaamme tulevat hyötymään töiden entistä paremman sujuvuuden muodossa.

Uudet tilat lisäävät DSV-yhtiöiden kapasiteettia, tehokkuutta sekä mahdollisuuksiamme tarjota kokonaisvaltaisia, räätälöityjä logistiikkapalveluja. Toimintojen keskittäminen yhteen paikkaan luo kaikille DSV-yhtiöille erinomaiset puitteet kehittää ja parantaa toimintaa sekä palvelella asiakkaitamme entistä paremmin. Nyt kun uusi, moderni moniasiakkuusvarastomme sekä terminaalitoiminnot sijaitsevat vierekkäin samalla tontilla, nopeuttaa se läpimenoaikoja ja mahdollistaa synergioiden hyödyntämmisen aiempaa paremmin.

Kysymyksiä? Ota yhteys, niin kerromme lisää!