open/close

DSV Logistics Center on kohta valmis

Uusiin tiloihin muutetaan joulun ja uuden vuoden välipäivinä

DSV Logistics Center -havainnekuva

Suomen DSV-yhtiöiden uusi pääkonttori ja logistiikkakeskus Vantaalla on jo viimeistelyvaiheessa. Uuden toimitilakompleksin sijainti Lahdentien ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä takaa erinomaiset yhteydet sekä Vuosaaren satamaan että Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Ensimmäisenä uusiin tiloihin siirtyvät DSV Roadin ja DSV Air & Sean toimihenkilöt, samoin koko terminaalin toiminta. DSV Solutionsin henkilöstö ja asiakasvarastot siirtyvät Trukkikujalle vaiheittain ensi vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Nyt valmistuvat tilat ovat valoisat, ja sisustuksessa yleislinjana on pohjoismainen vaaleus ja tyylikkyys. Toimisto on pääasiassa avokonttoria, mutta erikokoisia neuvottelutiloja on runsaasti. Niistä pienimmät toimivat hyvin rauhallisina työtiloina esimerkiksi silloin, kun jokin työtehtävä tai puhelu vaatii erityistä keskittymistä. Myös sisustusmateriaalit on valittu siten, että ne vaimentavat työympäristön yleistä äänimaailmaa.

Kaikki rakennukset on suunniteltu ja rakennettu kiinteistöalan kansainvälisesti tunnustaman BREEAM Very Good -sertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Tavoitteemme on sertifioida kaikki rakennukset pikaisesti luovutuksen jälkeen.

Liikenteen ohjaus nousee DSV Logistics Centerissä uudelle tasolle. Saapuvien ajoneuvojen on ilmoittauduttava etukäteen, ja ne tunnistetaan automaattisesti rekisterikilven optisella lukulaitteella. Kun tunnistus on tehty, portti aukeaa, ja kuljettaja saa näytölle ajo-ohjeet oikealle laiturille. Se nopeuttaa toimintaa, vähentää manuaalista työtä ja helpottaa mahdollisista kielimuureista aiheutuvia ongelmia. Autot, jotka eivät ole ilmoittautuneet etukäteen, ajavat omalle kaistalleen, jossa tulon syy selvitetään.

DSV Logistics Centerin käyntiosoite on Trukkikuja 3, 01360 Vantaa. Kaikki muut yhteystietomme säilyvät ennallaan.