Tietosuojapolitiikka

DSV on sitoutunut suojaamaan henkilötietoja ja varmistamaan, että organisatoriset ja tekniset turvatoimet on tehty.

DSV:n yleinen tietosuojakäytäntö

DSV on sitoutunut suojaamaan henkilötietosi ja varmistamaan, että organisatorisiin ja teknisiin turvatoimiin on ryhdytty henkilötietojesi suojaamiseksi DSV:n kuljetus- ja logistiikkapalvelujen (”DSV:n palvelut”) oston, uutiskirjeiden vastaanoton tai DSV:n verkkosivuston käytön yhteydessä. 

Tässä DSV:n yleisessä tietosuojakäytännössä on esitetty DSV-konsernissa sovellettujen tietosuojastandardien suuntaviivat. Tietosuojakäytäntö on suunniteltu täyttämään lainsäädännön tietosuojalle asettamat vaatimukset. Tässä esitetyt säännöt sitovat kaikkia DSV-konserniin kuuluvia yrityksiä asiakkaiden, loppuasiakkaiden ja toimittajien henkilötietojen käsittelyssä.

Kun käytät DSV:n verkkosivustoa tai ostat DSV:n palveluja, se katsotaan suostumukseksi siihen, että DSV saa kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä ja DSV:n verkkosivuston käyttöä koskevassa oikeudellisessa huomautuksessa kerrotulla tavalla. Oikeudellinen huomautus on esitetty seuraavassa osoitteessa:

http://www.fi.dsv.com/about-dsv/legal-notice

Henkilötiedot ja tietojen käsittelyn tarkoitukset

DSV tuottaa kuljetus- ja logistiikkapalveluja. DSV:n yksikkö, johon olet yhteydessä, on rekisterinpitäjä suhteessa henkilötietoihisi, jotka kerätään ja joita käsitellään palvelujen sinulle tuottamista varten tai DSV:n verkkosivustolla vierailusi aikana.

DSV kerää sinusta asiakkaana esimerkiksi seuraavat lähetystiedot: etunimi, sukunimi, tehtävä, yritys, puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite.

DSV ei tarvitse tällaisia tietoja silloin, kun käytät yhtiön verkkosivuston mitä tahansa julkista osaa.

Olipa tarkoituksesi mikä tahansa, suosittelemme, ettet ilmoita DSV:lle arkaluonteisia henkilötietoja, kuten rotua, etnistä alkuperää, uskonvakaumusta, ammattiliiton jäsenyyttä, seksuaalista suuntautumista, terveystietoja tai geneettisiä tai biometrisiä tietoja jne.

DSV voi saada henkilötietojasi tietyn palvelun loppukäyttäjänä muilta rekisterinpitäjiltä DSV:n palvelujen tuottamiseksi sinulle tai pyyntöjen esittämiseksi sinulle tai esittämiesi pyyntöjen käsittelemiseksi tai auttamaan muiden palveluntarjoajien sinulle tuottamien palvelujen tuottamisessa tai pyyntöjen esittämisessä sinulle tai esittämiesi pyyntöjen käsittelemisessä. Voit milloin tahansa pyytää DSV:tä ilmoittamaan sinulle tällaiset osapuolet.

Henkilötietojasi käsitellään ensisijaisesti DSV:n tai DSV:n asiakkaan kanssa solmimasi sopimuksen ehtojen täyttämiseksi tai toteuttamaan esittämiesi pyyntöjen täyttäminen tai toteuttamaan täyttämisessä auttamisen vaatimia toimia (esim. yhteydenottolomakkeen täyttämisen, rekisteröinnin tai kyselytutkimuksen yhteydessä).

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

DSV ei yleisesti jaa tietoja kolmansien osapuolien kanssa lukuun ottamatta DSV:n alihankkijoina käyttämiä palveluntarjoajia ja neuvonantajia.

Joissakin olosuhteissa DSV:n on siirrettävä tietoja tietyille kolmansille osapuolille tai jaettava tietoja kolmansien osapuolien kanssa. DSV:n lakisääteisten vaatimusten täyttäminen, DSV:n tai muiden oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojaaminen tai DSV:n liiketoiminnan tai varojen osan myynti tai realisointi voivat edellyttää tietojen tällaista siirtämistä tai jakamista.

DSV ilmoittaa pyynnöstäsi tällaiset kolmannet osapuolet.

Oikeutesi yksilönä

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus saada henkilötietosi oikaistuiksi ja/tai poistetuiksi, jos ne ovat virheellisiä.
  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin, joita DSV sinusta käsittelee.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Sinulla on oikeus peruuttaa milloin tahansa suostumuksesi, jonka olet antanut henkilötietojesi käsittelyä varten. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttämällä.

Yhteydenotot tietosuoja-asioissa

Jos sinulla on kysyttävää tämän tietosuojakäytännön sisällöstä tai oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

DSV A/S
Att. Group Compliance
Hovedgaden 630
PL 210
DK-2640 Hedehusene
Tanska
Y-tunnus: 58 23 35 28
Puhelinnumero: +45 43 20 30 40
Sähköpostiosoite: privacy@dsv.com

Valituksen esittäminen

Jos haluat esittää valituksen tai ilmoittaa henkilötietojesi sääntöjen vastaisesta käsittelystä, voit käyttää DSV:n väärinkäytösten ilmoittamisohjelmaa

Valituksen voi jättää myös paikalliselle tietosuojavirastolle tai valvontaviranomaiselle. Tietosuojavirasto DSV:n kotipaikan lainkäyttöalueella: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kööpenhamina K., Tanska

Oikeudellinen huomautus, tietosuojakäytäntö ja evästeisiin liittyvä vastuuvapauslauseke

Lue lisää DSV Groupin tietosuojapolitiikasta (data privacy on dsv.com)

Hyödynnämme evästeitä tilastoinnissa sekä parantaaksemme sivustolla vierailevien käyttökokemusta. Liikkuminen sivustolla tarkoittaa samalla evästeiden hyväksymistä Lisätietoa voit lukea Evästeet-sivulta Close